Release Me

Har haft helt underbara dagar med helt underbara människor. :) <3

Jätteskönt med två ledighetsdagar.
Slippa den vanliga söndagsångesten när man vet att det är skola dagen efter. Men så är inte fallet imorgon :)

Nu har jag tre OC - avsnitt kvar att se. :( Det är så sorgligt.
Jag blir bara ledsen på tanken av att denna underbara serier snart är slut, föralltid.
Bästa serien. Det är skönt att veta att jag i alla fall har tre avsnitt till jag kan njuta av OC.

30 dagar kvar!

/hanna.

image103


I taket lyser stjärnorna

image104

För några dagar sedan läste jag ut denna underbara bok.
Vi har ett arbetsområde i skolan som handlar om att man ska läsa en bok.
Jag valde I taket lyser stjärnorna, vilket visade sig vara ett jättebra val.
I början var den sådär måste jag säga men sen blev den bara bättre och bättre. Jag ville verkligen inte sluta läsa. Så sorglig bok. Det kom tårar när vissa delar i boken likande min farfars sjukdom allt för mycket. Boken har berört mig väldigt mycket.
Bland den bästa boken jag någonsin har läst.
Så jag säger bara, läs den här boken om du inte redan har gjort det.

/hanna.

Do You Know

Nu är denna skolveckan slut, yeeeees :)
Grymt skönt är det! Friskvårdsprovet är gjort och jag hoppas verkligen att det gick bra.
Det alltid en sån underbar känsla när ett prov är gjort. Allt plugg, nervöshet och allt som jag har inför ett prov bara rinner av mig. Sen är det bara att hoppas på det bäst och vänta på att få reda på resultatet. Som för vissa lärare kan ta en evighet att rätta. Dåligt att vissa ha den svagheten att inte kunna rätt dom fort nog, dom ska ge oss prov fort men sen när det väl kommer till rättningen blir det genast massa svårigheter. Ja,jag säger då det, lärare är lärare.

Igår fick jag reda på något helt underbart. Jag blev så glad :) Jag är så glad för varje gång då jag visar att jag är bättre än vad han trodde. Det som hände då har satt sina spår. Många människor har gjort mig väldigt illa och han är en av dom. För varje resultat som går framåt blir jag lika glad och jag är så glad att jag kan visa att jag är så mycket bättre än vad han trodde.

Helg nu + att man är ledig måndag och tisdag :) Jätteskönt.
I helgen ska jag umgås med Magda och Amanda mm. :)

Idag är det 33 dagar kvar!
Det går framåt.. Jag tror inte riktigt att jag kan beskriva min längtan men den är enorm.

Enrique Iglesias - Do You Now

Ha en bra helg!

/hanna.


Hear You Me

Grymt trött efter ett hårt gympa pass i skolan idag.
Sol och sommarvärme ute idag, underbart :)
Dom återstående timmarna av detta dygn kommer jag att ägna mig åt friskvårdsprovet
och stickningen som jag bara måste bli klar med denna veckan. Annars blir jag väldigt arg på mig själv, så jag har bestämt att jag SKA bli klar med den där jädra stickningen.
Senare ikväll blir det Ugly Betty och DP :)

Fick helt underbara låtar av Amanda häromdagen. :)
Hon och jag har samma musiksmak!
Tack åter igen för alla underbara låtar :)
Jag är helt kär i låtarna, absolut min favvislåtar nu.

Det är inte många hela veckor kvar nu innan sommarlovet. Mycket lovdagar och det tackar vi för.  Sommarlovet är närmare än vad man tror.
Så det är bara att hålla ut och kämpa dom sista veckorna som är kvar nu.

Jag tror att jag har drabbats av en ny sjuka, längtarihjälmigsjukan.
35 dagar kvar!

Plain White T´s - Hey There Delilah
Jimmy Eat World - Hear You Me
Snow Patrol - Make This Go On Forever
Underbara låtar!

Nu är det provpluggning som gäller!

/hanna.

Cannonball

Lördag idag :) Det var riktigt skönt att få sova ut idag. Påsklovets sena kvällar/nätter och långa sovmornar har jag fått sota för denna veckan då det har varit väldigt svårt att gå upp på mornarna. Men jag tror att jag har kommit in i rätt sovrytm nu så nästa vecka ska det inte vara några problem.

Jag älskar helgerna. Det kanske ni har märkt? Men i alla fall, ledighet gör mig glad. För det betyder att man kan ägna sig åt lite andra saker än vad man göra i veckorna. I veckorna upptar skolan den mesta av ens tid. Först är det skolan, sen kommer man hem och så pluggar man igen, efter det blir det kanske träning om man hinner men det beror på hur mycket plugg man har, äta, kanske något tv-program, plugg igen, sen när man är så trött att man tappar böckerna så att dom åker ner på golvet och att man vaknar av det så är det dags att sova. Ja ungefär sådär brukar dagar i veckorna se ut, undantag ibland då det kan vara något sådär pluggfritt. Därför gillar jag helgerna då man kan göra massa andra saker som man inte hinner med i veckorna. Tiden går ju alltid så himla fort så ibland tycker jag att dygnet borde ha fler timmar. För då skulle man kunna hinna med mycket mer. Fast då skulle man nog vara tvungen att sova längre. Det är nog tur att det är som det är. Jag hinner med en massa oftast, det gäller att planera.

Jag är så glad över beskedet jag fick igår. :) Helt underbart! Det jobbiga nu är den stora längtan tills dagen med stort D är här. Jag får hoppas att dagarna/veckorna kommer att gå fort. Men det brukar dom ju göra så jag får hoppas att dom gör det nu också.  39 dagar kvar!

Tränade tidigare idag, jätteskönt! Nu ska jag bege mig ut i solen för en promis med min älskade voffe.

/hanna.


You´re beautiful

Fredag idag :) Så skönt med helg nu. Det har varit så svårt att gå upp på mornarna denna veckan så det ska bli jätteskönt att sova ut lite.

Huuu va kallt det är ute. Det är stor skillnad på vädret nu och för en vecka sen. Det är fint och solen skiner men det blåser och är jättekallt. Inte alls kul!

Idag fick jag ett helt UNDERBART besked. Jag är så himla glad :D
Längtar otroligt mycket nu. 40 dagar kvar!

Nu är det mat som gäller för min del!

/hanna.


Speeding Cars

image100
Ännu en dag i skolan är gjord.
Slutade tidigt idag och det är alltid lika skönt.
Den tiden som består av denna dagen kommer jag att ägna mig åt lite läxor, promis och sen blir det Greys Anatomy. :)

Har lyssnat på en gammal favvolåt idag, Imogen Heap - Speeding Cars.
OC - låt, grymt bra är den! 

/hanna. ♥

When The Stars Go Blue

Nu är skolan igång och allt är som vanligt igen. Vardagen is back! Men som tur är så är denna veckan en lugn vecka om man tänker på prov fronten. Några läxor sådär men annars är det inget mer. Det gillar jag :) Skolan upptar inte så mycket tid av ens fritid då så då kan man hitta på andra saker. Det är så det ska vara.

Ikväll börjar Ugly Betty igen :) Efter det är det DH också. Tv:e kväll för min del!

image99

/hanna.


The Beauty In Ugly

HELT UNDERBART VÄDER! Solen skiner och det är varmt :) Det kan knappast bli bättre. Nu längtar jag till sommaren för då hoppas jag att jag får uppleva sånt här underbart väder varje dag. Jag hoppas på en kanon sommar i år!

En stor sorg idag är att det är sista dagen på lovet. Jag har haft ett helt underbart lov som bl.a har innehållit filmkvällar, kompisar, mormorbesök, Kalmar besök och kalas + mycket mer. :)
Imorgon är det dags för skolan igen, det känns inte speciellt lockande att sitta inne i ett klassrum hela dagen nu med tanke på vädret. Men jag hoppas att veckorna till sommarlovet ska gå fort och nu är det bara att kämpa på det sista. Jag har inga prov den kommande veckan så det känns skönt. Men jag hoppas på att få reda på provresultat imorgon. Lärarna är väldigt bra på att ge prov fort men när det väl kommer till rättningen av dom så blir det genast ett problem.

Jag njuter för fullt av sista dagen på detta underbara lov!

/hanna.

All Good Things

image98
Sommaren 2006, underbara sommar

SOMMARVÄRME!! :D
Helt underbart! Njuuuuter för fullt.

Ha det bra i värmen!

/hanna.


2 år

Tisdagen den 12 April 2005 - Operation nummer två

Idag är det två är sedan min andra operation. Två hela år har gått. Det känns ganska långt bort men ändå inte. Allt finns så nära att det känns som att det inte var så länge sedan.

Jag minns dagen så väl då jag fick reda på att det skulle bli en ny operation. Jag förstod inte att det skulle bli en ny operation fråns jag kom till Linköping och jag fick gå igenom många av dom sakerna jag gjorde första gången. Än en gång fick jag ligga där på den hårda operationssängen. Jag minns att jag hade väldigt ont i ryggen för att jag fick vänta på operation i ett par timmar och jag fick inte ta något smärtstillande. Men jag tänkte att det här är sista gången som jag kommer känna den här smärtan. Den smärtan som var min vardag i 8 månader. 8 månader (!) Bara tanken på hur min vardag såg ut för ca. 2 år sedan gör mig så ledsen. Den smärtan jag hade önskar jag ingen annan. Men ibland önskar jag att vissa människor hade fått uppleva den för att förstå hur jag hade det. Ibland tänker jag "hur stod jag ut"?. Mitt liv som jag levde under dom 8 månaderna var inget riktigt liv. Jag var inte någon normal människa. Jag var en människa som tillbringade nästan all min tid under dygnets 24 timmar liggande. Jag kunde vara "uppe"högst i en timme eller lite mer om jag hade tur sen var det sängen eller soffan som gällde för min del. Så såg mitt liv ut i 8 månader. Ibland tänkte jag "tänk om jag aldrig blir normal, tänk om jag måste leva såhär i hela mitt liv". Det var ingen rolig tanke att tänka. Men ibland kändes det som att jag aldrig skulle bli frisk/en normal människa igen.

Min läkare lovade inte att jag skulle slippa ryggvärken efter min andra operation. Eftersom att mina röntgenplåtar inte visade något större fel än att skruven till det ena staget satt fel. Dom lovade inget men dom ville göra ett försök i alla fall. Jag önskar att mitt fel blev åtgärdat mycket tidigare än vad det blev. 8 månader är så lång tid. Det var många turer fram och tillbaka med Linköping. Jag önskar att dom hade tagit mig mer på allvar.
Jag är väldigt glad över att min läkare gjorde ett försök med en till operation och ni skulle bara veta hur glad jag var när jag fick komma på återbesök och visa och berätta hur mycket bättre jag hade blivit.

Om jag återgå till operationen igen. Den andra operationen var inte lika jobbig som den första. Jag hade inte alls lika ont som första gången och många saker var annorlunda. Men jag hade ont för det var ändå i ryggen som dom hade varit och spekat i och tagit bort saker. Så ont hade jag men efter 8 månaders värk var jag van. JAG VAR VAN VID SMÄRTA! Det låter helt sjukt i mina öron, jag blev van vid smärta. Det trodde jag aldrig att man kunde bli. Under operationen kortade man av det ena staget och tog bort den ena skruven. Det var skruven som var anledningen till smärtan.. Efter några veckor efter operationen såg jag tydliga tecken på att operationen hade lyckats och jag var på väg till det bättre. Innan operationen var jag jätterädd för att ryggen inte skulle bli bättre.
Så jag blev så himla glad när smärtan började försvinna, när jag kunde vara "uppe" längre och när man kunde ta/nudda vid min rygg. Jag blev en normal människa igen. Tisdagen den 12 April 2005 gjorde mig frisk.  
 

Hur lustigt det än låter så kan jag inte förstå att detta är något som jag har gått igenom. Det är som det är en dröm eller något. Det känns så långt borta men ändå så nära. Så nära för alla minnen som jag bär på som aldrig försvinner. Nu efter såhär lång tid tänker jag inte längre varje dag på att jag är skolios opererad två gånger. Förut var det något som jag ofta gick runt och tänkte på. Men jag önskade alltid att jag inte ville tänka på det längre för det tog upp så stor tid av mitt tänkande. Men ju mer tiden går desto mindre tänker man på det. Nu är det så mycket annat i mina tankar att det inte alltid finns rum för tankarna kring skoliosoperationerna längre. Jag antar att jag har tänkt så mycket på det att min hjärna är så trött på det och det är jag också. Ett tag när jag tänkte på det så mycket ville jag bara att det skulle försvinna. Under dom 8 månaderna var det ju självklart att jag tänkte på det nästan hela tiden eftersom jag hade ont i ryggen varje dag. Men nu uppstår faktiskt mest dom tankarna när jag får ont i ryggen och ibland i andra sammanhang. Allt som jag har gått igen kommer alltid att finnas där. Oavsett om jag vill eller inte. Det är något som jag har gått igenom och något som jag kommer att få leva med resten av mitt liv. Men som ni säkert har hört förut är jag jätteglad över dom erfarenheterna jag har fått med mig. Jag har lärt mig så mycket som jag annars inte skulle ha lärt mig. Jag är glad för det och erfarenheterna har jag för livet.

Nu sätter jag punkt här för denna gången. 

/hanna.  ♥


I mina drömmar

Det är inte klokt vad tiden springer iväg när man har lov. Redan onsdag idag och som vanligt rinner tiden snabbt iväg. Det gamla ordspråket "tiden går snabbt när man har roligt". Jag kan inte göra annat än att hålla med. Jag njuter i alla fall för fullt av lovet, det här är LIVET!
 Idag har det blivit en långpromis med min underbara voffe. Så härligt :) Solen sken och det var varmt, det kan knappast bli bättre.

I natt drömde jag en mycket märklig dröm. Det är helt sjukt när man drömmer om saker som man vill och längtar till att hända. Då blir man nästan lite smårädd. Nattens dröm är i alla fall en sak som jag längtar något otroligt till. Jag tror aldrig att jag har längtat så mycket till en sak. Men jag hoppas att det snart kommer att ske.

Lika bra att jag dra mig härifrån så att jag får något gjort denna dagen.
Ha en bra dag!

/hanna.


Dreamer

Det är helt underbart att ha lov, njuuuter :) Jag känner frihet. Alla måsten som man har över sig när man går i skolan har försvunnit. Skönt att slippa det för en vecka. Efter lovet sen är det bara att kämpa på dom sista veckorna. Sen är det sommarlov. Ååh det ska bli så skönt :)
Jag hoppas verkligen att det blir en kanon sommar med sol och värme. Det vore så härligt!

Ha det bra gott folk!

/hanna.

Everything about the girl

ÄNTLIGEN, ÄNTLIGEN, ÄNTLIGEN!!
Nu är det äntligen påsklov, underbart :)
Så efterlängtat och så skönt det ska bli. Slippa skolan ett tag och bara ta det lungt.
Jag ska verkligen vila och ta det lungt och umgås med familj och vänner på lovet. :) Vila upp sig och få nya krafter till att orka med dom sista veckorna av skolan innan sommarlovet. Det behövs ska jag säga er för nu har det varit mycket att göra.
Denna veckan har det varit en del saker som har kommit ivägen för lektioner så lite lektioner har gått bort, vilket har varit passande nu såhär inför lovet. Nu är flytten avklarad och vi går nu i den "vanliga skolan" igen. Nya jättefina lokaler och klassrum. :) Jag trivs redan, fast allt har inte har kommit i ordning än men det är sånt som blir med tiden.

Det var jättekul att träffa Sahel. :) Vi umgicks mycket längre än vad vi brukar göra och då kommer man "närmare" varandra. Vissa gånger har det blivit lite stelt men denna gången kändes det mycket bättre.
Om ni har tur kanske jag lägger upp någon bild från dagarna som spenderades med Sahel, men det är som sagt bara om ni har tur. :P hehe.

Glad Påsk!

/hanna.