28 april 2008

image296

28 oktober, 2007 - 28 april, 2008


Anton.
  Idag är det 7 månader sedan begravningen.

Igår var det 7 månader sedan jag såg dig för sista gång. Jag såg inte hela dig Anton, bara skalet av dig var där. 7 månader har gått sedan vi gjorde det sista vi kunde göra för dig, din begravning. Det är idag 7 månader sedan det var en av de värsta dagarna i mitt liv. Dagen då mamma och pappa begravde sitt älskade barn, det som borde vara högst förbjudet. Dagen då Wilma och jag begravde vår älskade storebror. Du fick en otroligt fin avslutning Anton. Alla som sjöng för dig, det var så fint. Det mäktigaste och finaste på hela begravningen var när dina kompisar ställde sig i kyrkogången och gick fram till dig, och bar ut dig från kyrkan. Den känslan går inte att beskriva i ord. Helt otroligt var det dom gjorde för dig Anton.


I 7 månader har du nu legat i jorden på en kyrkogård. Det är så jävla fel, overkligt och obehagligt. Du har hamnat så fel Anton, så fruktansvärt fel. Du ska vara här hos oss, här där du hör hemma. Du ska inte finnas i jorden på en kyrkogård. Det känns så fruktansvärt obehagligt. Min storebror finns på en kyrkogård! Så fel, fel, fel...


Anton. I onsdags tog Kalmar FF hem ännu en vinst. I lördags sändes matchen på tv: n som jag tittade på och då tog Kalmar sin första förlust för säsongen. Det kändes så fel att jag satt och tittade när det är du som skulle ha gjort det. Du skulle ha legat där i soffan och och tittat på matchen. Jag hoppas att du ser, jag hoppas att du hör...


Anton jag älskar dig

  

/Hanna Karlsson.


Låten om Anton

image295

Anton.

Älskade storebror. Ikväll har vi varit och tittat på melodifestivalen i Torsås.
Jennie har skrivit en låt till dig Anton som hon sjöng. Det var så otroligt fint och låten är så underbart fin. Det är så oerhört fint av Jennie att hon har skrivit en låt till dig. Det betyder så himla mycket för oss. Jag hoppas så innerligt att du fanns med oss ikväll och hörde låten, hörde hur otroligt fint det var och hur otroligt duktig Jennie var.


Ett enormt tack till Jennie och Pontus ♥


Anton jag älskar dig


/Hanna Karlsson.20:e april 2008


image294

Anton.
Solen skiner hos dig idag Anton.

Älskade storebror,
idag tog Kalmar FF hem ännu en vinst.
Häromdagen vann de mot Sundsvall och idag mot Hammarby .
Jag önskar så att du fick uppleva detta Anton.

"Du finns i mitt hjärta
Du finns i min själ
Du finns överallt inom mig"
Sofie Ljungberg

Anton jag älskar dig ♥

/Hanna Karlsson.


Antons födelsedag och 7 månader

image293


15 april - 7 månader

Anton.

Igår var det den 15 april. Det har nu gått 7 månader sedan 13-14-15 september, 2007. Tiden går så fruktansvärt fort och jag tycker inte om det. För som jag så många gånger har skrivit så känns det för oss som att tiden står stilla. Tiden står så fruktansvärt stilla.


Den 13 september körde en människa på dig Anton, han förstörde dig och oss föralltid.

Den 14 september förändras våra liv föralltid, förstördes våra liv föralltid.

Den 15 september försvann du ifrån oss och vår livstid började.


Jag ser ingen mening

Ingen mening till detta liv

För det gör bara så fruktansvärt ont hela tiden

Jag har fått livstid, vi har fått livstid

Livstid på sorg, saknad, smärta, tomhet, tårar

Jag förstår inte hur vi ska orka

Orka leva med vår livstid

Jag förstår inte, jag förstår inte...


Antons födelsedag 14 april 2008

Din dag var en enormt jobbig dag Anton, men den var ändå väldigt fin.

Vi vaknade upp på morgonen till din dag Anton. Jag hade smått panik dagen innan då jag såg väderprognoserna, regn, regn, regn. Jag kände hur paniken växte mer och mer i mig. Det fick inte bli regn på din dag Anton, det skulle vara fint väder, solen skulle lysa på dig. Det var min enda önskan den dagen. När vi vaknade upp på morgonen sken solen och himmeln var blå. Det var helt underbart och känslan av att stå vid din grav när solen sken på dig var helt enorm. Vi åkte ner till dig på morgonen och gav dig dina presenter. 18 av de allra finaste blåa rosorna, ljus, bilar, ballonger. Wilma har gjort ett hjärta i slöjden till dig med ditt namn och 18 hjärtan på som hon la hos dig. Hjärtat är så himla fint är det och hon är så stolt över det.


Det var otroligt fint hos dig Anton med alla de fina blommorna och ljusen. Vi var hos dig flera gånger under dagen. Vi var tillsammans hela dagen och vi tog oss igenom den tillsammans. På kvällen var dina kompisar här. Det var en helt underbar kväll. De pratade så mycket om dig och det berättade massa saker som du har gjort. Jag hoppas verkligen att du fanns med oss under kvällen. Du skrattade säkert med ditt underbara skratt när vi pratade om dig och när dina kompisar berättade om saker som du gjort. Det är alltid lika roligt att träffa dina kompisar Anton. Det är så mycket dig i dom. Älskade storebror jag hoppas verkligen att du vet vilka otroligt fina kompisar du har.


Älskade storebror, det känns som att vi gjorde din dag till något väldigt fint. Jag hoppas att du fanns med oss Anton, att du fanns med oss hela dagen, att du på något sätt firade din stora dag.


Anton du fick en enormt fin födelsedagspresent, Kalmar FF vann mot Gais med 4-0.
 Jag hoppas att du ser, jag hoppas att du hör...


Tack till alla ni som stöttade och hjälpte oss igenom Antons födelsedag.

Tack till ni som besökte Anton.

Ett speciellt tack till killarna som var här på kvällen!

Tackvare allt stöd kunde vi tas oss igenom Antons dag.


Anton jag älskar dig


/Hanna Karlsson.


14 april - Antons födelsedag

image292

Anton Karlsson 14 april 1990


Anton.

Älskade storebror, idag skulle du ha fyllt 18 år. Det skulle ha varit din stora dag älskade storebror. Du kommer inte att få uppleva din 18 års dag. Det gör så fruktansvärt ont, ont, ont.  17 år, 5 månader, 1 timme och 35 minuter var all den tid du fick här på jorden.

Du fick aldrig bli 18 år. Det hade varit din stora dag idag Anton. Din 18 års dag! Du hade varit så lycklig. Äntligen skulle du ha fyllt 18 år som du längtade så mycket efter.


De senaste veckorna har jag funderat mycket på hur det skulle ha varit om allt var som vanligt, om du levde. Om allt skulle ha varit som vanligt hade du nu legat upp i din säng och sovit. Du hade legat och väntat på din 18 års dag. På morgonen hade du väntat på att vi skulle komma och sjunga för dig och ge dig dina presenter. Du ligger inte i din säng Anton, du finns inte i ditt rum. Vi kommer inte att få sjunga och ge dig presenter på morgonen. Vi kommer inte att få se ditt leende när du öppnar dina presenter. Vi kommer inte att få säga grattis till dig. Vi kommer inte att få fira din 18 års dag med dig. Vi kommer att "fira" din 18 års dag utan dig. Älskade storebror. Blommorna, ljusen och dina presenter väntar på dig här hemma. Du ska få dom vid din grav. Det är det enda vi kan göra. Det är det enda sättet vi kan ge dig presenter på.

Det är meningen att du ska vara här Anton. Du ska leva. Du ska uppleva din 18 års dag. Vi ska sjunga för dig på morgonen och ge dig presenter. Vi ska säga grattis till dig. Vi ska fira din stora dag med dig, men allt är så fruktansvärt fel, fel, fel.

Sorg, saknad, smärta, tomhet, tårar.

Min storebror

På natten den 14 april 1990 föddes du

En pojke som fick namnet Anton,

Anton Karlsson
Du blev äldre och äldre

Du firade fler och fler födelsedagar

Dagen då du fyllde 17 år blev din sista födelsedag

17 år, 5 månader, 1 timme & 35 minuter var all den tid du fick här på jorden

  

Älskade fina storebror

Idag skulle det ha varit din dag

Din stora dag

Dagen som du skulle ha fyllt 18 år

Jag hoppas att du är med oss

Att du på något sätt fira din dag

Att du ser oss

Att du tar oss i händerna

Att du hjälper oss att ta oss igenom denna svåra dag

Älskade fina storebror.


Grattis på din dag älskade storebror.

All min kärlek till dig Anton.

/ Din syster.


Anton jag älskar dig


/Hanna Karlsson.


12:e april 2008

image290
Anton.
If I could be close beside you
If I could be where you are
If I could reach out and touch you
and bring you back home
Is there a way I can find you
Is there a sign I should know
Is there a road I could follow
to bring you back home to me
Enya - If I Could Be Where You Are

Anton jag älskar dig ♥

/Hanna Karlsson.

Kalmar FF


image287

Anton.
Allsvenskan har börjat Anton.
Förra veckan spelade Kalmar FF mot AIK. Det blev lika.
Igår spelade dom mot Ljungskile och vann med 3-1. 
Jag kan höra dina ord när du läser tidningen på morgonen "Kalmar FF vann!".
Jag hoppas att du och farfar ser Kalmar FF´s resultat.
Älskade storebror.

Anton jag älskar dig ♥

/Hanna Karlsson.

Livstid

image286

Anton.

Häromdagen fixade vi i ordning hos dig Anton. Vi gjorde vår hos dig. Det kommer att bli den första våren utan dig Anton. Vädret blir ljusare och ljusare, men allting annat blir mörkare och mörkare. Du kommer aldrig att få uppleva denna våren Anton. Det gör så fruktansvärt ont. Det skulle ha blivit din vår Anton! Denna våren skulle ha bestått av så mycket lycka. Du hade så mycket att se fram emot, din födelsedag, ta körkort, köpa bil. Du skulle ha varit så lycklig. Du kommer aldrig att få uppleva din 18 års dag. Det skulle ha varit din stora dag. Du kommer aldrig att få ta körkort som du längtade så himla mycket efter. Du kommer aldrig att få köpa en egen bil. Du hade så mycket drömmer när det gällde bilar, hur du skulle styla och fixa med den. Vi kommer aldrig att få fira din 18års dag. Wilma och jag kommer inte att köpa presenter till vår storebror. Vi kommer inte att gå in i ditt rum och sjunga för dig på morgonen den 14 april. Vi kommer inte att ha något kalas för dig. Vi kommer aldrig att få se dig med körkortet i handen. Vi kommer aldrig att få se hur lycklig du skulle ha varit. Äntligen skulle du ha fått tagit ditt körkort som du längtat så mycket efter att få ta. Vi kommer aldrig att få uppleva ditt första bilköp. Vi kommer aldrig att få se dig köra i din egen bil. Vi kommer aldrig, aldrig, aldrig...
Aldrigheten gör så fruktansvärt ont, ont, ont.


Jag vill bort, bort härifrån. Jag vill till dig Anton. Bara för en stund. Jag vill se dig igen, hålla dig i handen, kramar dig, prata med dig, höra ditt skratt, se ditt leende, säga ditt namn till dig. Jag vill se så att du har det bra. Jag har panik över att inte veta var du är, att inte veta om du har det bra. Jag vill så gärna veta, men jag vet att jag aldrig kommer att få svar. Jag kommer föralltid att få leva med paniken över att inte veta var du är, att inte veta om du har det bra. Älskade storebror, jag hoppas så innerligt att du har det bra. Att du har kommit till den finaste platsen.


Sorg, saknad, smärta, tomhet, tårar.

Vi har fått livstid.


Anton jag älskar dig


/Hanna Karlsson.


Framtid

image285

Anton.

Jag ska tydligen bestämma över min framtid. Jag ska bestämma vad jag vill göra under de tre kommande åren. Jag ska bestämma vad jag vill göra med mitt liv, vad jag ska bli, men jag förstår inte hur jag ska kunna göra det? För hur ska jag kunna tänka på framtiden när jag kämpar med att överhuvudtaget överleva? Jag vill inte tänka på framtiden! Framtiden betyder tid och jag är rädd för tiden. Tid utan dig älskade storebror. Framtiden betyder ett fortsatt liv utan dig Anton. Jag ska fortsätta att leva i denna helvetes mardröm som jag vill vakna upp ifrån NU.

Jag är tvingad att tänka på min framtid, jag måste bestämma över mina tre kommande år. Det är så fruktansvärt svårt. Det är helt andra saker som upptar mina tankar än vad jag ska göra under min kommande tre år. Mina tankar upptas av dig Anton och allt som har hänt och mitt i allt detta ska tankar om hur mina tre kommande år ska se ut. Det går inte riktigt ihop och detta resultera till ett enormt kaos i mitt huvud. Du vet ju hur jag är med min beslutsångest också och det gör ju inte det hela lättare precis.


Anton, mitt i allt kaos har jag lyckats! Jag har bestämt mig. Jag tror verkligen att du har hjälpt mig Anton. Du har hjälpt mig att göra mitt val. Du har hjälpt mig att välja rätt för jag känner att detta verkligen är det rätta. Jag har bestämt mig för det som jag egentligen har vetat innerst hela tiden och det som jag har pratat om i flera år. Jag har bestämt mig för det som jag pratade med sköterskorna om hos dig på sjukhuset. Jag tror att jag redan då visste. Jag sa det så att du hörde det Anton, jag ville att du skulle få veta vad jag ska bli. Jag hoppas verkligen att du hörde vad jag sa Anton.


Älskade storebror

Du finns vid min sida varenda steg jag tar

Du hjälper mig att vandra på denna helvetes gång

Du tar mig i handen och jag känner dig vid min sida

Du leder mig

Du hjälper mig

Du ger mig styrka

Du torkar mina tårar

Du finns hos mig hela tiden

Jag lämnar dig aldrig

Du lämnar mig aldrig

Föralltid kommer du att finnas vid min sida

Föralltid kommer du att vara min älskade storebror

Min älskade storebror Anton som jag älskar av hela mitt hjärta

Nu och föralltid.

/ Din syster.


Anton jag älskar dig

  

/Hanna Karlsson.