Min tatuering för att hedra dig storebror

image274

Anton.

Den 9:e februari gjorde jag min tatuering för att hedra dig älskade storebror.

Jag bestämde mig för att göra en tatuering för dig redan någon dag efter att du försvann. Det var något jag ville göra för dig Anton. Jag ville hedra dig, ha dig på min hud föralltid.


Efter 5 månaders längtande tatuerade jag mig. Tatueringen sitter på min arm. Jag ville ha den där för att jag själv och andra skulle kunna se den hela tiden. Tatueringen är ett hjärta med ängel vingar och ditt namn med din handstil. Ord kan inte förklara hur det känns att ha dig på min arm. Det känns helt underbar och jag är så stolt att ha dig på min hud. Jag har dig på min hud föralltid och jag kan se dig hela tiden. Tatueringen var något jag ville göra för dig Anton. Jag ville hedra dig min älskade storebror. 
 

Anton jag älskar dig ♥


/Hanna Karlsson.

Jag förstår inte

image268

Anton.

Älskade Anton. Häromdagen såg jag den, bilen. Bilen som körde på dig, bilen som gjorde att du blev tvingad att lämna oss. Det gjorde så fruktansvärt ont. Det brände till i hjärtat och kroppen kändes helt konstig. Helt plötsligt stod bilen där, bilen som dödade dig. Jag har fasat för att se bilen. Jag vill inte se bilen som dödade dig Anton. Jag vill inte behöva se den. Men eftersom killen som körde på dig kör med bilen så är vi tvingade att få se bilen ibland. Det jag inte kan förstå är hur han kan köra bilen. Jag förstår inte, jag förstår inte...


Anton jag älskar dig


/Hanna Karlsson.


15 februari - 5 månader

image267
Anton.
15 september, 2007 - I fredags var det 5 månader sedan du försvann ifrån oss. 5 månader utan dig älskade storebror. Jag förstår inte, jag förstår inte hur tiden har kunnat gå så fort. Tiden bara går och går hela tiden, men för oss står tiden stilla. Livet står stilla för oss. Vi har stannat upp. Dagarna går, men vi lever i en annan värld. En värld som är så hemsk. En värld som vi inte vill leva i, men som vi är tvingade att leva i. En värld där du är borta. Jag vill att tiden ska stanna upp. Jag vill inte att tiden ska gå mer. Jag vill att tiden ska står stilla för det är så det känns för mig. Jag vill inte att det ska bli fler månader utan dig Anton. Jag vill inte, jag vill inte. Jag vill inte leva mitt liv utan dig. Jag har levt 5 månader utan dig nu Anton. Jag vill inte ha det såhär. Det är så fruktansvärt fel, fel, fel att leva utan dig. Du ska leva. Leva här hos oss. Jag hatar att livet är såhär.

Du är inte död. För mig kommer du aldrig någonsin vara död. För mig kommer du alltid att vara levande. Du lever hela tiden. Inom mig kommer du alltid att leva. Du kommer alltid att vara min älskade storebror Anton. För min storebror är inte död, du är inte död för mig. Du är levande för mig, hos mig. Jag ser dig framför mig hela tiden. Jag ser ditt ansikte, din kropp framför mig. Jag hör din röst, ditt skratt, din skämt. Jag ser och hör dig. Du finns med mig hela tiden älskade storebror. Varenda steg jag tar är du med mig.


Anton. Det är nu sportlov, första sportlovet utan dig. Du hade nu haft en veckas ledighet från hantverk. Jag kan höra dina ord. Du hade säkert längtat efter sportlovet länge, som du ofta gjorde när det var lov. Du gick nästan alltid upp tidigare än mig på loven. Ofta satt du vid datorn eller låg framför tv:en när jag kom ner. Efter ett tag gick du och gjorde din frukost, efter det gjorde du dig i ordning. Ibland hade du lite svårt att hitta vilka kläder du skulle ha. Om du inte hittade något i din garderob gick du ibland upp till pappas. Många gånger tittade vi på film tillsammans på loven. Jag minns så väl gången då vi såg Coach Carter. Både tyckte den var så himla bra att vi aldrig ville att den skulle ta slut. Coach Carter är bådas favoritfilm, det är din smak på film. Jag kommer så väl ihåg den gången. Det är minnen som jag aldrig glömmer, aldrig. I somras tittade vi på Coach Carter igen och då var också Simon med. Alla de gånger vi tittat på film tillsammans på loven, det har varit så många gånger. Nu på loven vaknar jag och mina tankar säger att du är borta, att du inte finns här längre. Jag går upp och dörren till ditt rum är stängd. Jag går nerför trappan, du sitter inte i datarummet eller ligger inte framför tv:en. Du är borta Anton, borta ifrån oss.

Anton jag älskar dig ♥

/Hanna Karlsson.


14:e februari

image265
Anton.

14:e februari, alla hjärtans dag. Det är så otroligt fint hos dig Anton. Blommorna, änglarna som vilar på mossan, stenarna med texter på och ljusen som alltid lyser hos dig. Det kommer alltid att lysa ljus hos dig älskade storebror, alltid.
___________________________________________________


Idag är det 5 månader sedan den 14:e september 2007. Den dagen som förändrade våra liv föralltid. Det var dagen då du sakta, sakta försvann ifrån oss. Du från oss och vi från dig.


Anton jag älskar dig


/Hanna Karlsson.

7:e februari 2008

image262

Anton.

Jag sitter här och tänker på dig, som jag alltid gör. Just nu ser jag bilden av ditt hår framför mig. Jag känner känslan av hur det är att dra mina händer genom ditt hår. Ditt underbara hår, älskade storebror! Ditt hår är något alldeles speciellt. Det är så tjockt och grovt på strået. Att dra mina händer genom ditt hår var alltid något alldeles speciellt. Jag kan känna känslan av ditt hår under mina händer. Det är en känsla som aldrig kommer att försvinna, aldrig någonsin. Den finns bevarad i mig föralltid. Jag bär med mig den känslan varje dag.


Ditt hår växte så fort, du fick klippa det så ofta. Jag minns en gång då du nästan hade klippt bort allt hår. Jag minns att varje gång när jag såg dig fick jag titta till en extra gång för att det var så ovant att se dig i så kort hår. Alltid när du skulle till gymmet gick du in i badrummet och fixade frillan. Vi sa till dig att det kanske var lite onödigt eftersom frillan ändå skulle förstöras. För det var så du sa "ska bara gå och fixa frillan." Men du sa att du inte kunde gå ut så som du såg ut i håret. Jag kan se dig framför mig, när du står där i badrummet med vax bruken framme. Jag kommer aldrig någonsin att få se dig göra detta mer. Aldrig någonsin.

På mornarna när du och jag var hemma blev du ibland så arg över ditt hår för att det blivit för långt så att du inte kunde fixa det. Men ibland sket du i frillan, för då skulle du ha keps istället. När vi var mindre och jag inte kunde sova låg jag ofta och luktade i ditt hår. Ditt hår är något speciellt. Anton håret. Det är minnen som aldrig försvinner. Jag önskar så att jag fick se dig komma hem med en nyklippt frilla, se dig fixa frillan innan du åker till gymmet, jag vill kunna dra mina händer genom ditt hår. Jag vill ha dig här nu Anton, nu och föralltid.


Jag drog mina händer genom ditt hår så många gånger när du somnat in. Jag ville bevara den känslan av ditt hår hos mig. Jag ville att känslan av ditt hår skulle fastna på mina händer föralltid. Det gjorde den, för den finns där hela tiden. Dagen innan begravning när jag såg dig en sista gång, drog jag mina händer genom ditt hår för sista gången. Det var sista gången i mitt liv som jag fick känna ditt underbara hår under mina händer. Jag fixade också då frillan på dig. Jag tog håret sådär på sidan som du alltid hade. För jag ville att ditt hår skulle vara fint, ditt hår som du alltid var så noga med och som alltid var så fint. Jag hoppas att du kände eller såg att jag fixade till din frilla. Jag gjorde det inte lika bra som du gjorde, men jag ville att du skulle ha ditt hår fint. Jag vill ha dig här nu Anton, nu och föralltid.


Anton jag älskar dig


/Hanna Karlsson.


Heaven is a place nearby


image256
Lene Marlin - A place nearby
Heaven is a place nearby
So I won't be so far away
And if you try and look for me
Maybe you'll find me someday
Heaven is a place nearby
So there's no need to say goodbye
I wanna ask you not to cry
I'll always be by your side

You just faded away
You spread your wings, you had flown
Away to something unknown
Wish I could bring you back
You're always on my mind
About to tear myself apart
You have your special place in my heart
Always

Heaven is a place nearby
So I won't be so far away
And if you try and look for me
Maybe you'll find me someday
Heaven is a place nearby
So there's no need to say goodbye
I wanna ask you not to cry
I'll always be by your side

And even when I go to sleep
I still can hear your voice
And those words
I never will forget

Heaven is a place nearby
So I won't be so far away
And if you try and look for me
Maybe you'll find me someday
Heaven is a place nearby
So there's no need to say goodbye
I wanna ask you not to cry
I'll always be by your side

Anton jag älskar dig ♥

/Hanna Karlsson.

Varenda del i min kropp skriker efter dig


image255
Anton
Paniken blir ibland så stor

Panik över att du inte finns här längre

Panik över att du är borta

Panik över att du aldrig kommer tillbaka

Panik över att jag saknar dig så obeskrivligt mycket
Ibland blir paniken så stor att jag inte vet var jag ska ta vägen

Då vill jag bara bort, bort härifrån

Jag vill till dig

Bara för en stund

Se så att du har det bra

Se ditt leende,

höra ditt underbara skratt,

höra din röst


Det jag mest vill är att få krama dig

Sjunka in i din stora famn och stanna där,

föralltid

Känna Anton doften

Den underbara doften,

din doftDra min händer genom ditt hår

Ditt underbara hår

Jag drog min händer genom ditt hår

så många gånger när du togs bort ifrån oss

Mina händer i ditt hår

Jag kan känna den känslan när som helst

Den känslan kommer aldrig att försvinna

Den bär jag med mig föralltid


Varenda del i min kropp skriker efter dig

Ropar ditt namn hela tiden

Den ropar och ropar

Inga svar ges


Den ständiga smärtan tär på kroppen

För varje dag som går gör det mer och mer ont

För varje dag inser kroppen att du aldrig kommer,

kommer tillbaka mer

När kroppen inser detta,

blir paniken större

då skriker kroppen mer

efter ditt namn,

ber dig komma,

komma hit

hit till mig


Smärtan i hjärtat

Denna ständiga smärta

En smärta som det inte finns ord för

Ett hjärta som är i tusen bitar

Ett enda kaos av bitar som åker omkring

Åker omkring och letar efter en plats

Bitarna kommer aldrig att finna en plats

Föralltid kommer hjärtat vara ett stort kaos

Föralltid kommer hjärtat att vara trasigt

Det kommer aldrig att bli helt igen
Jag vill ha dig här

Nu, nu, nu

Nu och föralltid

Jag skulle göra allt för att få dig tillbaks igen

Jag skulle göra allt, allt, allt

Allt för dig, älskade storebror


 Anton jag älskar dig ♥

/Hanna Karlsson.