10:e juni


Då var det ännu ett tag sen jag skrev något här. Den senaste tiden har massa tid (som precis det senaste månaderna) gått åt till att jobba för min del. Nu är mitt vik på mitt favorit ställe slut, och så även jag kan man säga. Semester hade varit fint nu, dock får man vara glad för det lilla, 4 dagars ledigt är bättre än inget. Sen är det på att igen, 8 veckors jobb och sen kommer min RIKTIGA semester. Amanda och jag åker till Grekland v.33, fint det!

Anton, tiden går så fort som vanligt... den där tiden förstår jag mig verkligen inte på...den är så konstig. Nu är det helt plötsligt juni. Vart tog våren vägen? Var tar tiden vägen? Fundera mycket, vad hade du gjort denna sommaren Anton? Haft semester kanske? Varit iväg på massa bilgrejjer? Alla frågor, utan svar... Frågor som aldrig kommer ta slut... Älskade storebror.

I torsdags den 7:e juni delade vi ut din minnesfond på hantverksprogrammet Anton. Detta året gick stipendiumet till en kille i trean som verkligen förtjänade det. Detta året hade din lärare Sverker gjort ett bildspel med bilder på dig och lite om minnesfonden. Jättefint gjort. Alltid när jag är på hantverk är du nästan alltid framför mig... jag tänker alltid "här har Anton gått, vid den här bänken har han stått, i det här rummet har han varit i osv." I år är det 3 år sedan din klass tog studenten. 3 år.. sedan du också skulle ha tagit studenten...

...och idag är det precis 1 år sen jag tog studenten. Det är helt sjukt hur ett år kan gå så fort!!! Det känns som att det var nyss allt med studenten var, men ändå inte. När jag i fredags var på studenten för att se 93:orna gå ut kom det massa nostalgikänslor fram, känslan, pirret i magen, LYCKAN och den underbara känslan man hade under hela studentdagen kom nästan lite tillbaka. Minnerna från min gymnasietid har verkligen suddats ut och det känns som att det var jättelänge sen jag gick på gymnasiet... Konstiga känslor det där!

På fredag är det Wilmas skolaavslutning, lilla Wilma (som man inte får säga för henne) slutar 7:an. Lilla Wilma har verkligen blivit stor.  Jag vet att du ser Wilma och finns med henne hela tiden Anton!

Det har varit både pappas, Wilmas och Lisas födelsedag de senaste veckorna. Anton, jag hoppas att du har funnits med dem på ditt sätt. Jag hoppas också att du finns vid pappas sida denna veckan då han ska göra ett riktigt äventyr...

Älskade storebror. Jag saknar dig. Jag saknar dig. Jag saknar dig.

/hanna.


Antons Minnesfond


Anton tyckte att det var roligt att gå på hantverk och trivdes mycket bra där. Vi ville därför att Antons minne skulle få leva kvar på hantverk. Antons minnesfond upprättades i september 2007 och av det ska ett stipendium vid varje skolavslutning delas ut. (förra året fanns det igen stipendiat som uppfyllde kraven, då gjorde vi istället om ett rum på hantverk) Det kom in mycket pengar till fonden vid Antons begravning. Stipendiet delas ut till en elev ur någon av årskurserna på hantverksprogrammet som uppfyller de flesta kriterierna för Anton Karlssons minnesfond. Lärarna på hantverk utser vem som ska få stipendiet.


Anton Karlssons minnesfond kriterier.

Stipendiaten är

* social, glad och trevlig

* omtänksam och omtyckt

* envis och inte ger upp

* har viljan att verkligen lära sig yrket

* har inget gratis utan måste kämpa
____________________________________________

Anton. I torsdags delade vi ut stipendiet från din minnesfond på hantverk. Denna gången var den en kille i trean som fick stipendiet. Jag hoppas att du fanns med oss Anton, att du fanns där bland oss.