James Blunt

image148
ÄNTLIGEN! James Blunt är tillbaka. :)
Låten är 1973 är jättebra.
Än så länge ser det ut som att denne
 mannen inte gör en besviken vad gäller hans musik. 

 /Hanna.♥

29:e augusti

Jätteskönt att sluta tidigt idag. :) Hela eftermiddagen ledig. Skolan tar verkligen på ens krafter. Man blir trött jättetidigt. Imorgon är det en lång dag med många lektioner. Mindre kul, men det är bara att kämpa på.

Igår var det minst sagt riktigt höstväder. Det var kallt och blåste. Usch! Men det lustiga var att det var blå himmel och strålande sol. Idag är det varmare fast det märks att hösten är på ingång. Hösten börjar tidigt i år, redan i augusti.

Vi fick sluta tidigare idag på tyskan för att se Susanna Kallur springa. Men tyvärr blev det ingen medalj för henne och heller ingen för Stefan Holm. Det var inte Sveriges dag idag.

Ikväll blir det ingen träning. Efter att ha tränat två  dagar i rad känner jag att min kropp inte orka en tredje. Därför blir det en lugn kväll som ska spenderas framför tv:en. Ikväll är det What about Brian. :) Jag ser fram emot alla tv:e program nu i höst! 

 /Hanna.♥

Ny vecka

Ny vecka och nya tag.
Skolan är nu igång, känns fortfarande jobbigt.
Men man får gilla läget och göra det bästa av situationen.
Det dröjer ju ett tag tills nästa lov.

Varit och tränat idag, Marinas pass är bäst. :) 
Mycket folk idag också,
vilket var mindre kul.

Helgen var jättebra. :)
Sovdags nu! 

 /Hanna.♥

Om du lämnade mig nu

image139
Lars Winnerbäck - Om du lämnade mig nu
Jag har inte gillat Winnerbäck så mycket
men den här låten förändrade det.
För den är jättebra. :) Jag har till och med
börjat lyssna på andra låtar som Winnerbäck
har gjort. :) Amanda har kanske lyckats att få
mig att gilla Lars Winnerbäcks musik. ;)

Den första skolveckan är avklarad. :) 
Igår var en riktigt jobbig dag och jag tror
att torsdagarna kommer vara den
jobbigaste dagen på hela veckan.
 Idag var en helt okej dag.
Roliga lektioner och slutade tidigt.
Nu är det helg och det ska bli riktigt
skönt med två dagars ledighet. :)

 /Hanna.♥

Vardagen är tillbaka

Jag känner mig lite små depp. Skolstart igår, visst det var kul att träffa alla. Men mindre kul med nya lärare och lektioner. Läxa fick man också, inte ens första dagen klara man sig undan med det. Den nya klassförståndaren är sådär, jag tycker att hon är tråkig. Hon kanske blir bättre men jag saknar Hanna i alla fall. So läraren verkar faktiskt helt okej. Men varför pratade han om svenska och no grejer hela so lektionen idag? Förstå inte riktigt det.

Nu ska vi tydligen prata engelska hela tiden på engelska lektionerna. Hur lätt blir det när man inte har pratat det sen i 7:an? Fy fan, jag känner mig redan skoltrött. Jag vill ha tillbaka 8:an,  dom förra lärarna och dom gamla niorna. Tomt som fasen utan dom. Det är inte kul att vara äldst. Sjuerna är pyttesmå.  Antar att jag får stå ut med det här ett år till. Ett himla tjat om gymnasiet också. Lärarna verkar ha glömt att vi går i 9:an och inte på gymnasiet.
Det enda som är bra med att vara tillbaka är i klassen. :) 

 /Hanna.♥


Sommarlovets sista dag

Sitter och lyssnar på Elton John, han är väldigt bra. :) Hans låtar är sånna som man kan lyssna på närsom helst och hur ung eller gammal man än är. Can You feel The Love tonight är så fin! :)

 

Idag är det en speciell dag, kan man kalla det så? Nej, sorglig dag passar nog in mycket bättre. Idag är det nämligen, sista dagen på sommarlovet! Det är så sorgligt och hemskt. Nu är sista dagen här. Den här dagen som man har fasat för hela sommaren. Sista dagen i frihet och sista dagen med den underbara sommarlovskänslan. Sommarlovet har gått så fort, för fort. Det har varit helt underbart med sommarlov fast att det inte har varit så fint väder. Nu dröjer det ett helt år tills nästa sommarlov men där emellan ska det vara en hel del lovdagar som tur är. Men sommarlovet är det som är bäst, längst och härligast.

   

Nu är det sista året på högstadiet som gäller närmare bestämt 9:an. Sista året med min underbara klass. 9:an har alltid varit så långt bort för mig och nu är den här. 7:an och 8:an gick verkligen jättefort. Det känns inte som att det var speciellt länge sen jag stod där i  korridoren och väntade på att gå in i klassrummet första dagen i 7:an. Jag var så nervös. Nu när man ska börja nian kommer man säkert att tycka att sjuerna är jättesmå. Jag kommer ihåg förra året när jag gick i åttan, då tyckte jag redan då att dom sjuerna var jättesmå. Jag tror att det var likadant för dom som gick i nian när jag började sjuan, dom tyckte säkert att vi sjuer var jättesmå. Men då kände jag mig jättestor, haha. 

 

Dagen har spenderats mycket med min älskade syster kollat på film och ikväll är det bakning som gäller. :) Myyys. Perfekt sista dagen på sommarlov, vädret kunde dock ha varit bättre. Men denna sommaren borde varenda människa veta att vädret makter kan ingen styra över.

 

 /Hanna.♥


Jag är en oteknisk människa

Var galet mycket folk inne på msn när jag loggade in. Jag kände mig lite stressad till slut. Men stressen övergick snabbt till arghet när msn och Internet blev knasigt och inte ville fungera. Men jag och min otekniska människa startade om datorn i hopp att det nu skulle fungera. Men dubbelglädje blev det inte, msn fungerar inte men däremot Internet. I skrivande stund fungera inte Internet nu heller. Förstår inte varför. Det är något magiskt (?) eller kanske tragiskt med mig för ofta när jag sitter vi datorn så fungera det aldrig riktigt som det ska. Jag ropar på hjälp och få en del kommentarer i takt med mitt gnällande "det är inte fel på datorn, utan på den som sitter framför". Det gör ju inte precis saken bättre. Men jag har tänkt på en sak, datorn kan ju inte alltid vara knasig när jag sitter här. Hmm? Jag tror nog att resten av min familj också ha problem med denna tekniska apparat. Fast jag vet varför dom aldrig klaga, dom kan fixa problemet själva! Där har jag det! Jag är en oteknisk människa. Jag och tekniska prylar går inte ihop. Vi blir aldrig kompisar, det blir bara massa bråk. Mycket märkligt.

Nu fungera tydligen Internet igen, ännu märkligare. Bara sådär liksom så börjar det fungera igen utan att jag har gjort något. Ja jag säger då det, datorer!

 

Kanske lika bra att dra sig härifrån nu, läggdags!


 /Hanna.♥

Sonja Aldén

image140

Sonja Aldéns album Till dig, en helt underbar skiva.
Jag är helt förtrollad. Alla låtar är skrivna av Sonja själv och låtarna är så himla fina.
Sonjas röst är helt underbar och texterna är så fina.
Låten För du finns som hon tävlade med i melodifestivalen har varit en av min favoritlåt länge men nu har jag skaffat mig nya favoriter från hennes skiva.

Vila tryggt
Vila tryggt som ett barn vid mitt bröst
Jag ska ge all min kraft och min tröst
Jag kan känna ditt bultande hjärta
Jag kan höra dess skälvande röst


Jag ska vagga din oro till lugn
Jag kan se att din börda är tung
För dina ögon bär skuggan av sorger
Alltför stora för någon så ung


Låt mig torka din tårade kind
Jag ska stå där vid trygghetens grind
Tills du vågar att åter gå genom
Tills du ser där din tro blivit blind


Vila tryggt som ett barn vid mitt bröst
Jag ska ge all min kraft och min tröst
Jag kan känna ditt bultande hjärta
Jag kan höra dess skälvande röst


Jag kan höra dess skälvande röst


/Hanna.♥

17:e augusti

Fredag idag, sista hela sommarlovs veckan är snart slut. Måndag och tisdag sen börjar allvaret igen, känns overkligt på något sätt. Att det redan är dags för skola igen. Vardagen är snart tillbaka och det är snart dags med allt plugg igen. Yeppie, or not! Det blev många lärarbyten denna terminen också, verkade som att det inte skulle bli det men nu blev det så ändå.  Mindre kul. Att få ny lärare är alltid lika jobbigt och det tar alltid lång tid innan man har lärt känna människan. Bara att hoppas på att dom nya lärarna är bra. En sak som är säkert är att jag i alla fall kommer att sakna Cina hon var den bästa. Så är det alltid, dom/den bästa slutar alltid.

Sommaren är snart över och hösten är på ingång. Dags för regn och rusk. Men också mycket myyys det ser jag fram emot. :) Kvällar framför tv:en eller en bra film med en filt och bra sällskap är inte helt fel. :) Det jag däremot inte ser fram emot är sena kvällar med läxböcker i högsta hugg, ögon som fallar ihop och tillslut slutar det med att en bok ramla i golvet.

Senare ska jag och underbara Amanda ut och gå med Lisa. :) Få hoppas att himmeln inte är lika grå och trist som den är just nu. Men det har jag bestämt att det inte ska vara, jag har högre makter. haha ;)
Få hoppas att det blir kul ikväll. :D

/Hanna.♥


12:e augusti

Tycker jag har tappat glädjen med att skriva här på bloggen. Få se om min glädje kommer tillbaka eller inte.

Dagarna rullar på och det är inte klokt vad tiden går fort. Jag vet att jag säger det ofta men ibland undrar jag egentligen var all tiden tar vägen? Snart är det dags för skola igen och bara tanken på allt vad skola innebär gör mig ledsen. Det ska i alla fall bli kul att träffa klasskompisarna igen det är alltid lika kul och se om några har förändrats och så. :) Men nu ska jag njuta för fullt av dom 1 vecka och 2 dagar som är kvar av detta underbara sommarlov. :)

I torsdags gick rix fm festivalen av stapeln i Kalmar. :) Många bra artister, men som kanske inte visade sin allra bästa sida när det gäller att vara bra. Jag tycker att Martin Stenmarck var den bästa. :) I fredags kväll blev det Kalmar igen denna gången med Amanda. Vi hade en jättehärlig och mysig sommarkväll i Kalmar. :) Igår var det bad som gällde i växjös äventyrsbadet. Jättekul var det. :)

/Hanna.♥

6:e augusti

image138

Var några dagar sen jag kom hem nu. Böda var helt
UNDERBART!  Sol och bad, helt underbart. :)
Böda är verkligen sommar, sommarparadis.

Varit superfint väder nu i flera dagar. :) Helgen har
spenderats på stranden, jättehärligt har det varit. :)
Jag läste nyss på aftonbladet att det verkar som att
det ska bli dåligt väder redan på onsdag. Trist i sånna
fall, men heller inte ovanligt. Idag är det superfint väder
och ser ut som att det ska bli det imorgon också så
nu får man njuta för fullt.

/Hanna.♥