Jordgubbar

Godkväll gott folk! Det känns som att det enda jag har gjort idag är att ha suttit. hehe. Idag har jag tagit del av min pyssliga sida och skapat lite olika saker, vilket har varit jättekul. :) Jag kan om jag vill och mitt tålamod när det gäller sånna saker som jag tycker är roliga brukar vara på topp. Nu när jag tänker efter så har jag faktiskt inte suttit hela dagen för jag har gått en långpromenad med pappa och voffen. :) Så helt på latsidan har jag inte legat. Fast egentligen har inte hela jag suttit still idag för min hjärna har gått varm hela tiden.

Snart ha ännu en hel vecka på sommarlovet gått, det är inte klokt var tiden går fort. Det har hunnits med en hel del denna veckan b.la en tandläkarbesök och shoppingrunda i Kalmar. Då shoppades det som alltid en hel del. :) Det går verkligen inte att åka till Kalmar utan att shoppa, helt omöjligt!

Nu tycker jag att det är dags för vädret att skärpa till sig. Jag vill ha sol och värme nu! Det är ju sommar och sommarlov och då ska det vara sommarvärme. Jag hoppas att värmen är på väg så att det nästa vecka blir fint väder.

Nu ska jag gå och äta jordgubbar. :) Mums.

/Hanna.♥

Rain City

Idag är en sån dag som man bara vill vara inne och ligga framför tv:en eller sitta framför datorn och lata sig. Anledningen till dess känslor är vädret! Det är mulet och regnar. Väldigt trist med andra ord. Jag längtar till det rätta sommarvädret. Sol och värme. :) Fast egentligen är detta vädret som det är just nu den rätta svenska sommaren. Den svenska sommaren brukar ju innehålla mycket regn, tyvärr. Jag hoppas att det fina vädret kommer snart så att jag får riktigt sommarkänslor. :)

Midsommar var jätteroligt. :) Vädret kunde dock har varit bättre. Men midsommar är ju inte precis någon dag som har tur med vädret, förutom förra året som jag kan minnas var rätt fint. Men som sagt jag hade jättekul på midsommar fast att inte vädret var det bästa. Midsommardagen var bättre och då blev det bad. :)

Nu ska jag snart bege mig till stan. Det ser ut som att det inte regnar nu alla fall så jag hoppas att jag slipper blir blöt.

/Hanna.♥

Midsommar

En hel vecka på sommarlovet har redan gått. Det är helt underbart att ha sommarlov. :) Jag gillar att kunna sova ut ordentligt och morgonpromenaderna med voffen. :)

Denna veckan har jag hunnit med att ha en rejäl slappadag, en mormordag och en shoppingrunda igår i Kalmar med Magda. :) Idag är det tårtbakning tills imorgon som gäller.

Morgondagen ska bli jätterolig. :) Bara att hoppas att vädret blir bättre än vad dom har lovat. Vädret har sina makter. Midsommar brukar ju ha oturen med att ha dåligt väder. Bara att hålla tummarna att vädret blir bra imorgon!

Nu längtar jag till Böda och Öland. Böda är riktig sommar! Umgås med familjen, sola och bada och bara ta det lungt. :) Det är äkta sommar. Jag hoppas att det blir fint väder nu i sommar så att det blir Böda. :) Lääängtar.

Nu är det nog dags att jag börjar göra mig i ordning. Sen tårtbakning. :)

Glad midsommar!

image124

  /Hanna.♥


Skolavslutning

Sommarlov, dag ett 


Äntligen är det efterlängtade sommarlovet här! Helt underbart. :)

 

Dom senaste dagarna har varit helt underbara. Måndagen spenderades i Kalmar, paddlade kanot, solade och badade. Det var så mysigt och roligt att paddla kanot, något som jag verkligen rekommendera. :) Jag tog också årets första dopp, det var svalkande om man säger så men ganska så skönt. Vädret var jättefint och dagen var jätterolig. En toppendag. :)

 

Tisdagen var en kort skoldag som innehöll vollyboll och solning. Det är inte varje dag som man får sola på skoltid. På tisdagen tog jag det lugnare med solningen för jag brände mig rejält på måndagen. Solen tar ju jättemycket när man är på havet. Men nu har den röda färgen övergått till en mer brunaktig färg som tur är.

 

Igår var det skolavslutning. Det är verkligen något speciellt med skolavslutningar. Det är så fint! Alla är så uppklädda och fina och stämningen är så bra. :) Gårdagens skolavslutning var fin, den innehöll samlingen med klassen, kyrkan och betygsutdelning. Det var en häftig känsla att få kuvertet med betygen i handen och det var en ännu härligare känsla att få upp pappret. Fast att jag visste vilka betyg jag skulle få i många av ämnena så kändes det ändå spännande. Allt pluggande och tid som man har lagt ner på skolan har gett resultat. Jag är supernöjd!

Det kändes lite sorgligt att säga hejdå till klasskompisarna. Dom som jag annars träffar varje dag kommer jag inte att träffa på flera månader. Det var en underbar känsla att lämna skolbyggnaden, slippa se den på flera månader och slippa allt som heter skola. Underbaaart.

Kvällen var jätterolig. :) Så det var en riktigt lyckad dag igår!

 

Idag är det första dagen på sommarlovet. Men det känns inte som sommarlov utan mer som en lovdag eller helg. Det tar nog ett tag innan jag har vant mig vid att det är sommarlov. Men vad härligt det ska bli! Hela dagarna lediga och kunna göra vad man vill. Jag hoppas att det blir en kanon sommar i år, fint väder och många minnen. :)

 

Det kanske kommer lite bilder senare från skolavslutningen! 

  /Hanna.♥


Hips Don´t Lie

Jag började dagen med en rejäl lång promis. :) Jätteskönt, men varmt!
Sen solade jag. Men idag ville solen gömma sig lite så det var mer soldis än strålande sol. Mindre kul, för jag ville ha strålande sol så att man riktigt känner att man får färg på sig. Men jag lyckades få lite färg på mig i soldiset som tur var. :)

Jag tror att morgondagen kommer att bli jättekul. :D Perfekt sätt att spendera de sista dagarna innan lovet på.

Nu blir det snart jordgubbar och glass. :) Mumma! 

  /Hanna.♥


Var Minut

Nu är det helg! Så skööönt.
Jag älskar sommarvädret, fast att det ibland kan kännas lite för varmt. Men jag ska inte klaga, det är det här vädret jag har gått och väntat på i ett helt år.

Helgen kommer att spenderas mycket i solen och även shopping. :)

Ha en bra helg! 

  /Hanna.♥


Hurt

Ibland hatar jag verkligen bloggen. Förut skrev jag ett jättelångt inlägg och allt försvann. Mindre kul när sånt händer. 

Det har varits sommarväder idag också, helt underbart. :)

Idag var det den sista riktiga skoldagen. Eller riktiga och riktiga, vi har ju haft slapp lektioner hela veckan. Sett på film, promenerat och lekt, precis som det ska vara såhär i slutet. Imorgon är det bara två lektioner sen är det städning och fotbollsmatch. Nästa vecka projektdagar, vilket kommer att bli superkul. :) Skolavslutningen närmar sig med stormsteg!

Idag hade vi sista lektionen med Cina. Eller lektion och lektion, det blev fika i parken. :) Det slutade med att alla grät när vi skulle ge henne en avskedskram. :( Det gick verkligen inte att hålla tårarna inne. Hon är verkligen den bästa! Jag kommer sakna henne väldigt, väldigt mycket. Jag gillar verkligen hennes lektioner och hennes sätt att lära ut. Hon är en lärare som man aldrig kommer att glömma! Tack för dom här två åren!


image123  /Hanna.♥


SOMMAR

image98

SOMMAR! Nu är det sommar. :)
Vädret är helt underbart! Jag älskar verkligen den svenska sommaren. Det finns inget bättre. Solen skiner och det är hur varmt som helst. :)

/Hanna.

Grey Room

image122
Jag & Amanda :)

För en gång skull lägger jag upp en riktig bild här på bloggen.
Detta är det bästa kortet Amanda och jag lyckades få till igår.
Det tog tid innan vi fick till det, men resultatet blev ju kanon. :)
 
Jag känner mig fri. Jag har inga måsten jag måste göra. Jag kan göra vad jag vill! Jag älskar känslan av att vara läx och provfri! Underbart.

Imorgon är det skola och det känns inte alls lika tråkigt och jobbigt som vanligt. Det finns inget att göra på lektionerna så det är mycket slapp. Så som det ska vara såhär i slutet.. Jag kan inte riktigt förstå att skolan snart är slut. 8:an har gått så fort. 8:an har  varit de jobbigaste skolåret i mitt liv hitills, hösten var riktigt jobbig, våren blev lite bättre. Men nu såhär i slutet är det alltid väldigt körigt. Till hösten blir det 9:an, sista året på högstadiet. Det är inte klokt vad tiden går fort. Jag minns det som det var igår dagen när jag började 7:an. Den där nervösa känslan, usch det var hemskt. Något som är trist med sommarlov är att man inte träffa de underbara klasskompisarna. Min klass, heeelt underbar. Härligare människor finns inte. Men visst ibland är jag äckligt trött på dom så lite skönt ska det vara att vila sig lite ifrån dom.

Ha en fortsatt bra söndag!

/Hanna.

Prinsessor

Jag har haft en kanon dag! Stan besök och sen har jag
varit med Amanda. :) Underbara människa.
Det är alltid lika kul att träffa henne! 

Nu blir det snart sängen för mig. Kanske mina ögon orka
läsa lite i veckorevyn, men det är som sagt om mina 
sömninga ögon orka det. Jag tror inte att chansen är så stor! hehe.

Ha en fortsatt bra helg!

/Hanna.

Here Without You

SLUUUUT! Nu är allt plugg slut för denna terminen. :) Helt underbart! Jag gjorde tyska provet idag och det fick avsluta denna terminens prov. Det har både varit so- och tyska prov denna veckan. Mindre kul, men nu är det avklarat så nu slipper man det. Har fått reda på en del betyg denna veckan, jag är jätteglad och jättenöjd. :) Allt plugg denna terminen har gett resultat. :)

Nästa vecka blir det en pluggfri vecka + att det är nationaldag på onsdag. :) Jag kan inte komma ihåg någon dag efter skolan som jag inte har varit tvungen att plugga. Det måste ha varit en evighet sedan! Bara nästa kvar plus två dagar nästa veckan därpå, sen SOMMARLOV!

I helgen ska jag slappa, slappa och åter slappa. Jag ska bara ta det lungt. Det var längesedan det var en pluggfri helg så det ska bli jätteskönt att slippa plugga. Bara ta det lungt och slappa. :)

Onsdagen gjorde mig otroligt lycklig. :) Nu slipper jag den och det känns så skönt att vara utan den, men väldigt ovant. Det lär nog ta en tid att vänja sig. Men jag är så glad att jag har sluppit den nu. :)

Ha en bra helg!

/Hanna.