Skola

Anton.
Nu har skolan börjat igen, den började för en vecka sedan. Wilma har nu börjat sexan och jag mitt sista år på gymnasiet. Det känns så konstigt, sista året… Tiden. Tiden… Detta året har jag ett bra schema så jag går inte så långa dagar nu, vilket är väldigt skönt… 


Augusti månad är snart slut, september månad och jag vill inte. Jag vill inte. Hela min kropp börjar ställa in sig, den vill inte, stretar emot. Hur kan tiden gå när den stå still. 3 år! 3 år sedan du slets bort ifrån oss. 3 år med den obeskrivliga sorgen, saknaden, smärtan, tomheten, tårarna, aldrigheten. 3 år med den ständiga frågan, varför?, VARFÖR?


Anton jag älskar dig


/Hanna Karlsson.


tomhet.


tomhet.

Anton jag älskar dig ♥

/Hanna Karlsson.


Storebror


Hos Anton


2 år och 11 månaderAnton.
Idag är det 2 år och 11 månader sedan du slets bort ifrån oss.
Nästa månad är det 3 år...


"Du finns i mina andetag"


Anton jag älskar dig

/Hanna Karlsson.


Sommar


Fina Öland 


Anton.
Nu är det redan augusti månad. Sommaren har gått så otroligt fort…som alltid… 


 Jag har nu haft mitt körkort i över en månad. Det är fortfarande en obeskrivlig känsla att ha körkort. Det finns inga ord som kan beskriva den orättvisan över att du inte fick uppleva den känslan Anton. Du som längtade så mycket efter körkort och egen bil. Du hade så många drömmar och planer om bilar…drömmar och planer som aldrig blev verklighet…
Jag vet att du finns med på ditt vis… Älskade storebror. 


Imorgon jobbar jag min sista dag på mitt sommarjobb. 5 veckor har verkligen gått fort, men det ska bli skönt att vara lite ledig nu igen! 


Anton. I måndags kom vi hem från Böda med husvagnen. Mamma, pappa, Wilma och Lisa åkte innan mig eftersom jag jobbade. Jag kunde i alla fall vara där i tre dagar. Underbara Böda. Det är så härligt att åka dit, men det kommer aldrig att bli detsamma att åka till Böda utan dig, aldrig någonsin. Du fattas oss, hela tiden.  


Anton. Det har varit en fin sommar i år. Det har varit väldigt varmt och fint. Tankar och funderingar…vad hade du gjort i sommar? Jobbat? Haft semester från ditt jobb? Hade du kommit upp till Böda till husvagnen så som jag gjorde? Så många tankar och frågor, men aldrig någonsin några svar… VARFÖR? 


Anton jag älskar dig


/Hanna Karlsson.