25:e maj 2008

image301
Anton läser bilsport sommaren 2006 i Böda.

Anton.

Du har nu varit borta ifrån oss i 8 månader, en vecka och 3 dagar. Jag önskar hela tiden att jag ska vakna upp ifrån denna mardröm nu. För detta kan inte vara sant, detta kan inte vara verklighet. Det kan inte vara så att du är borta ifrån oss Anton. Det går inte. Hur ska vi någonsin kunna förstå att du är borta, att du aldrig någonsin kommer att komma hem mer?


8 månader i detta helvete till liv. Ett liv där vi lever med den obeskrivligt stora sorgen, saknaden, smärtan, tomheten, tårarna. Ett liv där det gör så fruktansvärt ont hela tiden. Ett liv där det varje morgon är lika svårt att ta sig upp ur sängen, att varje morgon önska att få fortsätta sova och slippa vakna. Ett liv där det varje dag är en kamp om att överhuvudtaget överleva dagen.


Saknaden efter det "vanliga" livet blir större för varje dag som går. Det "vanliga" livet där du levde älskade Anton. Det finns inget som jag hellre vill än att få tillbaka det livet. Det är min allra största önskan. En önskan som jag vet aldrig kommer att gå i uppfyllelse. Livet kommer aldrig mer att bli som vanligt och vi kommer aldrig att må som vanligt.  Livet vi nu lever är så fruktansvärt onormalt...onormalt det bara kan bli.


Anton. Jag har så många funderingar om hur livet skulle ha sett ut om du levde här nu. Det skulle ha varit din vår Anton. Äntligen skulle du fylla 18 år och få ta ditt körkort som du längtade så mycket till. Vid den här tiden som är nu hade du säkert ditt körkort och körde hur mycket som helst. Du och pappa höll säkert på att fixa och styla med din bil. Ni pratade säkert om massa planer ni hade för din bil och vad du skulle köpa här näst till den. Jag kan höra er ord. Det gör så fruktansvärt ont att du inte får uppleva detta Anton. 17 år och 5 månader var all den tid du fick här på jorden. Ditt liv hade knappt börjat och du hade så enormt mycket att se fram emot. Tänk att få se din lycka på din 18 års dag. Tänk att få se din lycka när du hade tagit ditt körkort. Tänk att få se din lycka när du kom körande i din bil. Tänk att få se dig och pappa fixa och styla med din bil, tänk att få se din lycka då. Så många av dina drömmar och planer hade blivit uppfyllda. Så mycket lycka, glädje och så många leenden.
Detta kommer aldrig att gå i uppfyllelse...

 

Sommaren är påväg Anton. Det känns både skönt att sommaren snart är här och inte. Det ska bli jätteskönt att slippa skolan, men själva sommaren skrämmer mig. För det kommer att bli den första sommaren utan dig älskade storebror. Alla dagar på sommarloven som vi har tillbringat här hemma tillsammans innan mamma och pappa fick semester. Det kommer inte att bli så i sommar, det kommer aldrig... Jag fick sommarjobbet som jag sökte, Anton. Jag blev så himla glad! Det känns så skönt att jag slipper att vara hemma själv så mycket och att jag har något att göra.


Förra veckan var pappa på skuteryd. Det hade varit denna månadens höjdpunkt för dig Anton. Du hade längtat och pratat om det hur mycket som helst.

Nu har grässtråna börjat komma upp hos dig. Det känns så konstigt, lustigt och obehagligt att det nu ska vara gräs över dig. Precis som med allt annat...


Morsdag idag Anton. 
 ♥ Grattis till vår älskade mamma på morsdag! ♥


Anton jag älskar dig

  

/Hanna Karlsson.13:e maj 2008

image300

13 september 2007 - 13 maj 2008

Det är idag 8 månader sedan du blev påkörd Anton.

Ibland liksom hejdar sig
tiden ett slag
och någonting alldeles
oväntat sker.
Världen förändrar sig
varje dag
men ibland blir den aldrig
densamma mer.
  

Alf Heniksson


Anton jag älskar dig ♥

/Hanna Karlsson.


12:e maj 2008

image206

Anton.

Idag för 8 månader sedan låg du i din säng och sov. Du hade inte en aning om det skulle bli den sista gången som du sov i din säng. Vi hade inte aning om att morgondagen skulle förändra våra liv föralltid, att du skulle tas ifrån oss. Ikväll för 8 månader sedan sa du för sista gången god natt till oss. Du gick in i ditt rum, kanske läste du bilsporten som ligger på ditt nattduksbord innan du skulle sova? Du sov för sista gången i ditt rum, i din säng.  Du klev upp som vanligt på morgonen. Du och jag var hemma själva på morgonen. Vi åkte iväg samtidigt och sa hejdå till varandra. Du var för sista gången i skolan, på hantverk. Du skulle snart vara klar med ditt bord så att du skulle kunna ta hem det. Senare på kvällen skulle du ut och åka inlines, men du kom aldrig hem mer...


Ditt rum är så tomt Anton. Du ligger inte där uppe och sover ikväll. Jag vill att du ska ligga upp i din säng och sova nu. Jag vill, vill, vill. Du ska ligga där uppe när jag ska gå och lägga mig. Jag ska titta in i ditt rum och se så att du sover. Du ska ligga där och sova. På morgonen ska du vara lika morgontrött som alltid. Du ska gå till skolan, till hantverk. Sen ska du komma hem. Äta och sen cykla upp till gymmet och träna. Det är inte så. Allt är så jävla fel, fel, fel...


Anton. I lördags spelade Kalmar FF mot Djurgården. Kalmar FF vann med hela 5-1! Du hade varit så glad Anton. Du ska uppleva detta Anton. Du ska åka till Kalmar och se när dom ska spela. Precis som du skulle ha gjort den 16 september 2007. Du fick aldrig...


"If I could turn back time
If I could make it happy again
If I could turn back time
I would, I would"

Amanda Angelöw

Det finns inget som jag hellre vill....

Anton jag älskar dig ♥

/Hanna Karlsson.


7:e maj 2008

image299
Älskade fina storebror.
Jag älskar den här bilden.
Du när du sitter i soffan och tittar på tv:e.
Du kommer aldrig någonsin att få sitta i soffan och titta på tv:e mer.
Vi kommer aldrig någonsin att få se dig sitta i soffan mer.
Det gör så fruktansvärt ont.
Jag vill skrika, slå, gråta i en evighet när jag tänker på aldrigheten.
Jag vill inte leva i detta liv.
Detta onormala liv.
Det ska inte vara såhär.
Du ska vara här Anton.
Nu och föralltid.

Hur ska vi någonsin kunna förstå att du är borta,
att du aldrig kommer att komma hem mer?


Anton. Ikväll spelar Kalmar FF mot Göteborg.
Hoppas på vinst.
I söndags spelade Kalmar FF mot Trelleborg och vann.
Jag hoppas att du ser, jag hoppas att du hör...

Anton jag älskar dig ♥

/Hanna Karlsson.