Text och bild på Anton i tunneln


Anton.

Det är helt underbart fint i tunneln nära oss igen.

Bilden på dig Anton är så fantastiskt fin.  

Ett enormt tack till denna/dessa underbara människa/människor som har gjort detta fina.13 september, 2007 - 13 juli, 2008

Det är idag 10 månader sedan du blev påkörd Anton.

Det är nu 10 månader sedan jag pratade med dig, sedan jag träffade dig levande.


Anton jag älskar dig ♥

/Hanna Karlsson.

Aldrig


Anton.

Förra veckan var den sista veckan på sommarjobbet. Jag har verkligen haft tur som kom till ett så underbart ställe som jag har varit på. Jag trivdes hur bra som helst!


Anton. De senaste veckorna har jag fått berätta om vad som har hänt flera gånger. Det som har hänt, min storebror blev påkörd när han var ute och åkte inlines, och omkom. Det är så hemskt, sjukt och konstigt att säga dom orden. Det känns som att jag pratar om någon helt annan person, inte om dig Anton, inte min storebror. Jag vet att jag kommer att få säga vad som har hänt med dig så många, många gånger i mitt liv. Jag tror att det alltid kommer att vara lika hemskt, sjukt och konstigt att säga dom orden. 


Det är just dom där första orden, meningen om vad som har hänt med dig Anton som är svårast att säga. En del frågar mig hur jag kan prata om det som har hänt och hur jag kan prata om dig Anton. Men varför skulle jag sluta prata om min storebror? Det kommer jag aldrig någonsin att göra. Aldrig, aldrig, aldrig. Prata, prata, och åter prata är det bästa som man kan göra. Jag vill prata om olyckan och om dig Anton. För det är detta som jag,vi lever i hela tiden. Detta är vårt liv, vår verklighet.


Höstterminens schema har kommit upp på åkrahäll skolans hemsida nu.

HVM3- Karlsson Anton finns inte med. Ditt namn står inte bland dina klasskompisars namn. Ditt namn fattas, du fattas. Till hösten skulle du ha börjat sista året på gymnasiet. Det skulle snart ha varit dags för studenten och därefter jobb. Jobba som du längtade så mycket efter att få göra. Tjäna pengar så att du skulle kunna fixa med din bil. Du kommer aldrig...


För några veckor sedan gick vi handledarkursen till att övningsköra. Så nu har jag börjat köra bil lite smått. Du skulle ha vara med första gången Anton... Vid den här tiden hade du nog haft ditt körkort och säkert också din efterlängtade bil. Säkert hade du varit ute och kört mest hela tiden. Du hade nog också garanterat haft sommarjobb vid den här tiden. Jag minns hur du pratade förra sommaren om att du ville jobba hela denna sommaren. De pengarna som du skulle ha tjänat skulle säkert ha gått till bilen. Du och pappa skulle nog ha fixat med den hur mycket som helst. Du hade så enormt många drömmar... så många drömmar som skulle ha blivit uppfyllda, som skulle ha blivit sanna...


Din gravsten är nu beställd Anton. Det har varit väldigt svårt och jobbigt att bestämma om din gravsten, men den kommer att bli jättefin. I september någon gång kommer den.


Anton. Allsvenskan har dragit igång igen nu. Kalmar FF har både vunnit och spelat lika i sina två senaste matcher. Kalmar FF leder allsvenskan fortfarande, vilket är helt underbart!

  

Saknad. Saknad. Saknad.

Saknaden efter dig som växer och växer för varje dag som går.

Saknaden som blir större och större för varje dag som går.

Saknaden som gör så förbannat ont, hela tiden.

Saknaden som alltid kommer att göra så förbannat ont.

Saknaden som alltid kommer att finnas där.

Vi har fått livstid.

Livstid på saknad.

Så obeskrivligt mycket saknad.


Anton jag älskar dig  


/Hanna Karlsson.


Ord


Anton ♥