Din namnsdag

image247
Anton.
Älskade Anton, idag är det din namnsdag.
Idag gör det mer ont, ont av att läsa ditt namn i kalenden.

Anton jag älskar dig ♥

/Hanna Karlsson.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Underbara älskade Anton saknar dig, längtar så otroligt mycket efter dig kan ej i ord förklara, jag kan aldrig accepterar det som hänt varför, varför.

När livet går sönder hoppas man att sin egna kropp ska få styra hur man känner men så är det inte för man ska helst efter 4 månader vara igång och jobba men jag är inte en robot jag är en Mamma som varit med om det värsta som kan hända, min son 17 år har blivit påkörd och är DÖD. Jag har levt så länge med Anton att jag inte kommer ihåg hur det var innan han föddes. Han har legat i min mage jag har fött honom. Under 17 år händer det mycket.
Vi har det tufft nu hela familjen och vi kämpa varje dag.
Vår familj är inte hel. Han fattas oss.
Jag och min familj behöver tid.
När man är förälder och har fler barn ska man också finnas för dem mitt i allt kaos. Stötta på rätt sätt och helst veta hur man ska göra det och det bara måste man.
Livet är inte lätt och absolut inte rättvist.

Jag var och pratade med några barn på min förskola och de undrar när jag kommer för de saknar mig.
Barn är underbara och jag vet att när jag bara är redo att börja jobba kommer de att hjälpa mig tillbaka. Skönt att jag har ett underbart jobb med fantastiska jobbarkompisar.

/ Jag är en

Människa, kvinna, mamma, fru, dotter, syster, sonhustru, faster, jobbarkompis m.m och jag är en mamma som mist mitt barn

2008-01-24 @ 01:08:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback