Everything changes

Sitter här och lyssnar på när Erik sjunger vinnarlåten Everything changes. :) Den är riktigt fin. Efter att man nu ha hört den några gånger så gillar man den mer och mer. En låt som behövs spelas ett tag för att man ska gilla den och vi lär nog få höra den ett bra tag framöver. :)
"...I can tell that you are special..."
"...you belive in magic..."

Det blev tillslut Markus som tog hem segern igår. Jag tyckte att det var väldigt jämnt hela kvällen igår. Erik gjorde sin kanon version av Bed of roses och Markus sjöng min OC - favorit låt Fix you. Men när dom sedan kom till vinnarlåten tyckte jag att Erik gjorde den med mer känsla och framförde den bättre än vad Markus gjorde. Det kändes som att låten var mer skriven för Erik än för Markus. Men det som sedan avgjorde det mycket är nog att Markus har levererat bra varje gång, vilket är helt grymt bra. Erik var den som det va lite trögt för i början men sen utvecklades och blev bättre och bättre för varje gång. Så man kan säga att Markus var den stabile och Erik var den som utvecklades. 

Om idol 2006 ska följa trenderna från dom tidigare idol åren så är det bara att hoppas att både Markus och Erik kommer att lyckas riktigt bra i fortsätningen :)  
                  

130451-19            130451-20

/hanna.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback