Älskade Anton

image167

Älskade Anton.
Jag fundera på att träffa dig igen. Det är något inom mig som säger att jag vill se dig igen. Men det är också något som säger att jag inte ska göra det. Jag önskar så att du kunde hjälpa mig. För jag vill verkligen inte ångra mig.

Anton jag älskar dig ♥

/Hanna Karlsson


Kommentarer
Postat av: Jenny

Du ska göra som du själv tycker, det är ett jätte svårt beslut. Men jag tror det känns bättre att få se honom en sista gång. Jag ångrade mig så otroligt mycket när jag inte tittade på en nära familjemedlem en sista gång. Jag trodde inte jag skulle klara det, det har gått 7 år nu och jag ångrar det än idag. Men gör som du känner rakt in i hjärtat. Att läsa din blogg ger mig rysningar, allt är så otroligt hemskt. Jag tänker på er. Ta hand om dig! Kramar!

Postat av: Jenny

jag förstår, det är inte så lätt att besluta något sånt. Det är ett fruktansvärt beslut och hur som hur kanske man ångrar sig i slutändan. Men jag tycker du ska ta god tid på dig och fundera, vad som känns bäst för just dig. Vi kan snacka över msn istället för här. Det är bara att adda om du känner för det. [email protected]. Ta hand om dig!

2007-09-27 @ 16:30:24
URL: http://Bempa.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback